Home » Blog

Sinds 2018 blog ik over voeding, leefstijl, zingeving en alles wat met het leven te maken heeft

 

Ik schrijf over kleine en grote levenskwesties, over voeding en over mijn eigen struggels in het leven. Zo schreef ik bijvoorbeeld over mijn gevoel niet te passen in het leven dat heel veel mensen leven. Ik geef tips en tools, maar bied geen kant-en-klare oplossingen, want die bestaan niet. Niets is zwart-wit en wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken.

 

Mijn doel is om je aan het denken te zetten, meerdere kanten van een verhaal te laten zien en vooral dingen in twijfel te trekken. Niets in het leven is zeker en hoewel dat ontzettend eng is, vind ik dat ook ontzettend mooi!

 

Jarenlang heb ik geprobeerd om ‘perfectie’ na te streven in alles wat ik deed. Ik probeerde de perfecte dochter te zijn, de perfecte zus, de perfecte vriendin en deed er alles aan om het perfecte lichaam te krijgen… Dit alles is mislukt. Perfectie is een illusie.

Tegenwoordig probeer ik juist minder perfect te willen zijn en wil ik ook de minder perfecte kanten van het leven laten zien. Het hoeft niet allemaal positief te zijn. Lijden is goed, lijden is mooi, lijden is groei! Zo schreef ik bijvoorbeeld een stuk over de échte reden waarom we te veel eten en dat we gewoon normaal moeten doen.

 

Oh, verder plaats ik ook af en toe recepten. Lekker, simpel, snel klaar te maken en alles behalve perfect. Ik ben namelijk geen echte keukenprinses.

 

Veel leesplezier!

 


Publicaties

 

Voeding & Leefstijl

Het leven

Recepten