Home » Aanbod

Wil je afvallen, aankomen, je sportprestaties verbeteren of je weer fit en energiek voelen? Het veranderen van het eetpatroon is daarbij essentieel. De eerste stap is bewustwording, weet wat je eet! Daarnaast helpt kennis over voeding bij het maken van juiste voedingskeuzes. 

Bij Lieke Coaching leer je hoe je zelf een gezond voedingspatroon kunt samenstellen. Dus geen standaard eetschema of dieet, maar een persoonlijke aanpak voor de rest van je leven. Zo kun je de dingen blijven eten die je lekker vindt en toch je doelen behalen en behouden.  

De opbouw


Kennismakingsgesprek

(±15 minuten)

Een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen en al dan niet besluiten samen een traject in te gaan. Ik vertel wat mijn visie is en wat ik voor jou kan betekenen.

Intakegesprek

(60-90 minuten)

De huidige situatie wordt besproken: voedings- en beweegpatroon en
levensstijl. Ook gaan we in op jouw doel(en). Samen stellen we een plan van aanpak op waarin we stap voor stap toewerken naar jouw doel. Tijdens dit gesprek voeren we een lichaamsmeting uit.

Adviesgesprek

(±60 minuten)

Op basis van jouw gegevens maak ik een persoonlijk plan. Dit plan gaan we tijdens het adviesgesprek bespreken. Je krijgt informatie over wat een gezond
eetpatroon inhoudt en hoe je dit kunt
inpassen in je dagelijkse leven.

Vervolgconsulten 

(±30 minuten)

In de vervolgconsulten kijken we naar je progressie en eventuele knelpunten.  Om
vooruitgang te monitoren worden tijdens de vervolgconsulten lichaamsmetingen uitgevoerd.