Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Aanbod

Als gedrag veranderen simpel of eenvoudig was dan zouden we wel doen wat goed voor ons is, namelijk voedzaam eten en voldoende bewegen. Echter, er is een duidelijk kloof tussen wat we wel weten maar niet doen ! Naast kennis over voeding coach ik daarom ook op het mentale stukje.

 

De coaching is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapie (ACT), mijn kennis als ervaringsdeskundige en mijn achtergrond in de Toegepaste Psychologie en Sociologie. De focus ligt dus naast het veranderen van je voedingspatroon met name op de psychologie achter eetgedrag.

 

De verschillende trajecten:

Keuze voor online en offline (in mijn praktijk in Herkenbosch)


In the making: 

Lichter leven programma 

 


Voedingstraject

Dit traject is gericht op WAT je eet. Wanneer je namelijk structureel bepaalde voedingsstoffen misloopt of te weinig eet, maak je het jezelf onnodig lastig om je doel te bereiken. Bovendien kan een verkeerd eetpatroon het ontwikkelen van een fijne relatie met eten in de weg staan. lees verder

 

Doel: Het ontwikkelen van een eetpatroon waar jij je fijn bij voelt en waarmee jij je doel zo gemakkelijk mogelijk kan bereiken!

Eetvrijheid traject

Dit traject is gericht op WAAROM je eet. Hierin staan jouw eetgedrag en eetgedachten centraal. Mogelijk ben je eten in de loop der jaren gaan gebruiken als compensatiemiddel, als troost of als beloning? Of misschien heb je heel veel gedachten over wat je wel of niet zou moeten eten, waardoor je je schuldig voelt als je iets 'verkeerds' eet?  lees verder

 

Doel: Het krijgen van inzicht in je eetgedrag, eetgedachtes en je valkuilen en leren hoe je daar beter mee om kunt gaan, zodat je weer rust en vrijheid ervaart rondom eten.

'Een fijne relatie met eten & jezelf' traject

Dit traject is een combinatie van het voedingstraject en het eetvrijheid traject. Zowel het WAT als het WAAROM staat in dit traject centraal. We gaan aan het totale plaatje werken. Wil jij weer de regie terug over je eetgedrag en letterlijk en figuurlijk een lichter leven? Dan is dit traject echt iets voor jou! lees verder

 

Doel: Het ontwikkelen van een fijne relatie met eten en jezelf voor de rest van je leven! 

Food Fit Fun programma (vanwege corona uitgesteld)

In samenwerking met CrossFit 0475 is dit 3 maanden programma ontwikkeld met als doel om op een laagdrempelige manier je eet- en beweegpatroon te verbeteren. Wil jij je graag fitter en energieker voelen? Maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Wil je graag je eetpatroon verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet hoe je dit moet veranderen? Dan is dit programma zeker iets voor jou! Lees verder

 

Doel: Het verbeteren van je eet- en beweegpatroon, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je lichaam.

 

Door de 'harde lockdown' als gevolg van corona, is dit programma helaas tijdelijk uitgesteld.


Twijfel je over welk traject het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk!

 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten NederlandDit betekent voor jou dat je in aanmerking kan komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar. In veel gevallen wordt een deel van de kosten vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Wil je weten of jouw zorgverzekering de trajecten vergoedt, klik dan HIER.