Home » Aanbod

Wil je afvallen, aankomen, je sportprestaties verbeteren of je weer fit en energiek voelen? Het veranderen van het eetpatroon is daarbij essentieel. De eerste stap is bewustwording, weet wat je eet! Daarnaast helpt kennis over voeding bij het maken van juiste voedingskeuzes. 

 

Bij Lieke Coaching leer je hoe je zelf een gezond voedingspatroon kunt samenstellen. Dus geen standaard eetschema of dieet, maar een persoonlijke aanpak voor de rest van je leven. Zo kun je de dingen blijven eten die je lekker vindt en toch je doelen behalen en behouden.  


Kennismakingsgesprek

(±30 minuten)

Een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen en al dan niet besluiten samen een traject in te gaan. Ik vertel wat mijn visie is en wat ik voor jou kan betekenen.

Intakegesprek

(60-90 minuten)

De huidige situatie wordt besproken: voedings- en beweegpatroon en
levensstijl. Ook gaan we in op jouw doel(en). Samen stellen we een plan van aanpak op waarin we stap voor stap toewerken naar jouw doel. Tijdens dit gesprek voeren we een lichaamsmeting uit.

Adviesgesprek

(±60 minuten)

Op basis van jouw gegevens maak ik een persoonlijk plan. Dit plan gaan we tijdens het adviesgesprek bespreken. Je krijgt informatie over wat een gezond eetpatroon inhoudt en hoe je dit kunt inpassen in je dagelijkse leven. Ook krijg je een aantal eetschema's die je kunt volgen of gebruiken als inspiratie.

Vervolgconsulten 

(±30 minuten)

In de vervolgconsulten kijken we naar je progressie en eventuele knelpunten. Je weet inmiddels hoe je moet eten, maar samen gaan we opzoek naar jou unieke manier. Een manier die zonder gevecht vol te houden is.  Om
vooruitgang te monitoren worden tijdens de vervolgconsulten lichaamsmetingen uitgevoerd.


"Top coach! Ook als je niet persé wilt afvallen. Ik wilde wel fitter en sterker worden. En ik merkte dat ik er met alleen sporten niet kwam. Ook door intolleranties van verschillende voedingsmiddelen was het erg lastig voor mij om aan mijn lichaamsbehoefte te komen. 
En Lieke was mijn rots in de branding! Ze neemt de tijd voor je en bovenal, heel relax! 
Lieke, dankjewel!"

- Kaytana Meuser - 


Als voedingscoach bied ik verschillende opties aan voor voedingsadvies en begeleiding. 

VOEDINGSADVIES € 125
Intakegesprek (+ lichaamsmeting)
Op maat gemaakt voedingsplan
Adviesgesprek
VOEDINGSTRAJECT € 375
Intakegesprek (+lichaamsmeting)
Op maat gemaakt voedingsplan
Adviesgesprek
8 vervolgconsulten
FEEDBACK VOEDINGSDAGBOEK € 65
Onzeker over je voedingspatroon? Wil je weten welke aanpassingen je kan maken om af te vallen, aan te komen of fitter te worden?
Ik kijk graag met je mee en geef uitgebreide schriftelijke feedback.

Naast de bovenstaande pakketten is het ook mogelijk om voor losse consulten te kiezen:

Los vervolgconsult á ±30 minuten: €30
Meten/wegen: €15

In geval van verhindering graag 24 uur van te voren bericht geven. De gereserveerde tijd zal anders in rekening worden gebracht.


Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk!

Ik ben een BGN Gecertificeerd Gewichtsconsulente. Dit betekent dat u in aanmerking kan komen voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. In vele gevallen wordt een groot deel van de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is geheel afhankelijk van uw verzekering. U kunt dit vinden op de officiële website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.