Home » Werk met mij » Persoonlijke coaching
eetcoach, voedingscoach, intuïtief eten coach, toegepaste psycholoog

LICHTER LEVEN COACHTRAJECT

 

Ik wil graag die iemand voor je zijn die ik in mijn eigen proces ontzettend gemist heb. Iemand die begrijpt wat je voelt. Iemand die jou niet veroordeelt voor wat je denkt en doet. Iemand die jouw pijn kent en deze samen met jou wil dragen. Zodat jij weer even de ruimte hebt om te ademen.

 

Ik kan jou helaas niet de magische oplossing bieden, want die bestaat. Wat ik jou wel kan geven is heel veel waardevolle inzichten, begrip en vooral vertrouwen in jezelf en in je lichaam, waardoor jij JOUW 'magische oplossing' kunt ontdekken. 

 


HET COACHTRAJECT IS GESCHIKT VOOR JOU ALS...

 

 • Je een verstoorde relatie met eten hebt. (Bijvoorbeeld: je bent de hele dag met (niet) eten bezig, je hebt last van oncontroleerbare snaai- of eetbuien, je ervaart veel schaamte, angst of schuldgevoelens rondom eten, je bent obsessief bezig met je gewicht, enz.)

 • Je het gevoel hebt dat je tussen wal en schip valt. Bij een diëtiste of voedingsdeskundige ben je niet op je plek, want eten is niet het probleem en voedingsadvies of een eetschema is dus niet de oplossing. Maar tegelijkertijd is je gevecht met eten niet zodanig ´ernstig´ dat er sprake is van een eetstoornis. Echter ervaar je wel dagelijks een slopend eetgevecht. 

 • Je behoefte aan begrip hebt! Behoefte aan iemand die begrijpt wat je voelt. Iemand die jou niet veroordeelt voor wat je denkt en doet. Iemand die jouw pijn kent en deze samen met jou wil dragen. Zodat jij weer even de ruimte hebt om te ademen.

 • Je weer een licht en vitaal leven wilt leiden, waarin eten en je gewicht niet meer je keuzes en leven bepalen. Een leven waarin je weer kan genieten van bijvoorbeeld sociale gelegenheden, dagje zwemmen met je kinderen en etentjes met vrienden en familie. 

eetcoach, voedingscoach, intuïtief eten coach, toegepaste psycholoog

WAT HOUDT HET TRAJECT IN?

 

 • We starten met een uitgebreid intakegesprek van 60-90 minuten bij mij in de praktijk of online. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een vragenlijst zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie.

 

 • Vervolgens krijg je  6 coachsessies van 45 minuten. In deze sessies gaan we aan de slag met de oorzaak van jouw verstoord eetgedrag aan te pakken. 

 • Tijdens het traject kun je via Whatsapp tussendoor je vragen te stellen. Ik wil voorkomen dat je tussen onze coachsessie vast komt te zitten. Je mag mij dus inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt wilt.

 • Je krijgt daarnaast een heel jaar toegang tot de inhoud van het online Lichter Leven programma. Je gaat aan de slag met de verschillende modules en daarbij horende informatie, opdrachten en praktische tools.

 


'Een luisterend oor, het kwijt kunnen van mijn verhaal en een stukje wegnemen van de last van m’n schouders. Accepteren dat er moeilijkheden zijn en weer leren mezelf te waarderen. Dankzij jouw hulp heb ik mijn rust, motivatie en voeding weer kunnen oppakken. Fijn om vooruitgang te boeken na een moeilijke periode. Mindset is everything. Enorm bedankt voor de fijne coaching.'

 

– Suzanne


eetcoach, voedingscoach, intuïtief eten coach, toegepaste psycholoog

'Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Lieke Coaching. In totale openheid en positieve energie het traject doorlopen. Tijdens het traject ben ik mij vooral bewust geworden van de vele eetregels die ik had. Ook de opdrachten hebben mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eetgedrag. Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer rust hebt gekregen in mijn relatie met eten. Ik heb de controle veel meer los kunnen laten en kan weer vertrouwen op mijn eigen gevoel! Door dit traject heb ik goede inzichten verkregen en geleerd om dit toe te passen in het dagelijks leven. Zo dankbaar voor deze ervaring!'

- Cynthia

 


Klaar om samen met mij aan de slag te gaan?

 


LICHTER LEVEN COACHTRAJECT

€ 497,-* 


 • Intakegesprek en 6 coachsessies 

 • Whatsapp contact gedurende het coachtraject.

 • Een heel jaar toegang tot de inhoud van het online Lichter Leven programma.
 • Traject kan in overleg verlengd worden of aangevuld worden met losse coachsessies (nazorg)

* Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

LET OP!! Nog maar 1 coachplek beschikbaar!

Vergoeding door zorgverzekeraar!

Vanuit de aanvullende zorgverzekering wordt in veel gevallen een deel van de kosten vergoed.  Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen, zoals dat wel geldt voor behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per aanvullend pakket.  Wil je weten of jouw zorgverzekeraar het traject vergoedt? Op de site van de BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

 

eetcoach, voedingscoach, intuïtief eten coach, toegepaste psycholoog

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN


Tijdens dit coachtraject gaan we samen een commitment aan. We gaan samen op reis en daarom vind ik het belangrijk om eerst te ontdekken of wij een match zijn.

 

Wat zijn jouw verlangens, behoeftes en verwachtingen? En komt dit overeen met wat ik jou kan bieden? Voel jij je prettig en veilig bij mij als jouw coach? En kan jij je vinden in de visie van waaruit ik werk? 

 

Dit zijn vragen die ik eerst samen met jou wil ontdekken. Daarom wil ik graag een vrijblijvend kennismakingsgeprek met je inplannen. 

 

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER. IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP OM EEN AFPRAAK IN TE PLANNEN.

 


'Wow, wat voelt dat goed. Net alsof de zon weer schijnt vanbinnen. Yes, ik mag er zijn. Eindelijk!'

– Vera


Wat?

 

1-op-1 coaching

Intake 60-90 minuten

6 coachsessies van ±45 minuten 

 

Hoelang?

 

Gemiddeld duurt een coachtraject 3 á 4 maanden (met elke 2 weken een coachingsgesprek). 

 

Waar?

 

Online of in mijn praktijk in Herkenbosch (Midden-Limburg)

 

Investering?

 

€ 497,-