LICHTER LEVEN 

Ontwikkel een fijne relatie met eten & jezelf 

 

Gedurende 10 weken ga je aan de slag met het herstellen van je relatie met eten en jezelf. Je leert waar jouw eetbuien vandaan komen en krijgt concrete handvaten om de regie terug kan pakken over je eetgedrag, zodat je weer voluit kunt genieten van je leven zonder dat constante eetgevecht in je hoofd. 


Het is een zelfstandig en op eigen tempo te doorlopen programma in een online academie.

 HERKEN JE DIT GEVECHT?

> Je bent constant bezig met wat, wanneer en  hoeveel je mag eten.

 

> Je kunt niet meer onbezorgd genieten van sociale gelegenheden en gezellige uitjes met je gezin, familie, vrienden.

> Het is bij jou vaak zwart-wit. Je bent ofwel streng aan het lijnen of je bent de controle over je eetgedrag helemaal kwijt.

> Je hebt regelmatig last van snaai- of eetbuien en hebt het gevoel geen grip te hebben op je eetgedrag.

> Je hebt last van schaamte, schuldgevoelens en/of angst nadat je anders, meer of ongezonder hebt gegeten dan je wilt of jezelf had voorgenomen.

> Je voelt je ongelukkig en oncomfortabel in je eigen lichaam.

MAAR JE VERLANGT NAAR EEN LEVEN WAARIN JE...

 

 

Alles kan eten waar jij je goed bij voelt en niet hoeft te eten volgens (di)eetregels, bezig hoeft te zijn met calorieën tellen en het afwegen van je eten.

 

Kunt genieten van sociale gelegenheden met vrienden en familie en vakanties met je gezin zonder te stressen over wat je wel/niet mag eten of druk hoeft te maken over wat anderen van je denken. 

> Eindelijk verlost bent van je eet- en snaaibuien en niet meer 's ochtends met een rot gevoel opstaat omdat je de dag ervoor een eetbui hebt gehad.

 

Grip hebt op je eigen eetgedrag waardoor je geen schuldgevoelens meer hebt na het eten.

Verlost bent van de 'alles of niets' mentaliteit en eindelijk rust ervaart en in balans bent. 

Je eigenwaarde en humeur niet meer verpest wordt door dat ene cijfertje op de weegschaal of wat je de dag ervoor gegeten hebt.

> Eindelijk het gevoel hebt dat je weer ruimte hebt om te genieten van het leven in plaats van te overleven.

 HET LICHTER LEVEN PROGRAMMA HELPT JE DIT VERLANGEN TE VERWEZELIJKEN


Met het online Lichter Leven programma ga je op een holistische manier aan de slag met je eetgedrag. Dit betekent dat je leert welke fysieke-, mentale-, emotionele- en omgevingsfactoren invloed hebben op jou eetgedrag en hoe je de regie over je eetgedrag weer terug kan pakken. 

 

 • Kick-off sessie online of in mijn praktijk. 

 • 5 modules met meer dan 20 (video)lessen waarin je inzicht krijgt in waar je verstoord eetgedrag vandaan komt en hoe je die oorzaak kunt aanpakken. Deze lessen bestaan uit uitgebreide werkboeken, e-boeken en video's met informatie, opdrachten en praktische tools.

 • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep waarin je vragen kunt stellen aan mij en ervaringen kunt delen met anderen.

 • Daarnaast mag je mij altijd mailen met je vragen. Elke twee weken hebben we sowieso mailcontact. Ik zorg dat je hier van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur reactie op ontvangt.

 • Een heel jaar toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie zodat je het programma op je eigen tempo kunt doorlopen.

 

Je investering voor het online programma bedraagt €97. Veel vrouwen krijgen daar een deel van vergoed vanuit hun aanvullende verzekering. Dus check vooral even wat er voor jou overblijft aan eigen bijdrage! Op de site van de BGN staat een volledig overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

 WAT LEER JE IN DE MODULES?

Je leert in 5 modules welke (neuro)biopsychosociale factoren invloed hebben op jouw eetgedrag en hoe je zelf weer de regie kunt krijgen over je eetgedrag

 

Elke twee weken komt er een module vrij waarmee je aan de slag gaat.  Echter, jij kunt zelf bepalen hoe lang een module jouw aandacht nodig heeft. Je kunt het programma in 10 weken doorlopen, maar vaak is er meer tijd nodig om het eigen te maken. Daarom heb je een heel jaar toegang tot de academie.


+ Bonuslessen van gastexperts

 

Bonusles 01. 

Stress release voor het verminderen van fysieke, mentale en emotionele klachten.

Voor het creëren van een fijne relatie met eten en jezelf is het essentieel om een goede balans te hebben tussen ‘belasting’ en ‘belastbaarheid’. Rico en Angelina geven je oefeningen op het gebied van stress en ontspanning. Lees meer over BM Life Coaching 

 

Angelina & Rico

BodyMind Life Coaching


Bonusles 02. 

Hoog sensitiviteit (HSP) en eetgedrag

Wanneer je hooggevoelig bent, ben je meer dan gemiddeld gevoelig voor indrukken en prikkels. Dit kan overweldigend zijn en invloed hebben op je (eet)gedrag en zelfbeeld. Herkenbaar? Dan gaat de les van Judith heel waardevol voor je zijn! Lees meer over Judith

 

Judith Roelvink

Bewust met Judith


Bonusles 03. 

Overgang en eetgedrag

Wanneer je in de overgang komt, verandert er veel in je lichaam op het gebied van hormonen. Dit kan een enorme impact hebben op je lichaams-beeld, eetgedrag en je identiteitsgevoel. Isabel geeft uitleg over wat er allemaal gebeurt in en met je lichaam en geeft waardevolle tips hoe je hiermee om gaat. Lees meer over Isabel

 

Isabel Smeets

Enjoy Leefstijlcoaching


Bonusles 04. 

De invloed van jouw (familie)systeem

(Eet)gedrag ontstaat niet zomaar. Het gezin waarin je bent opgegroeid en de gebeurtenissen die je hebt meegemaakt, hebben allemaal invloed op wie jij nu bent, wat je doet en hoe jij je voelt. Het kan je helpen om je relatie met eten en vooral met jezelf te veranderen. Vianne kan je helpen hier inzicht in te krijgen. Lees meer over Vianne 

 

Vianne Feder

Praktijk Levenslijnen


ONLINE LICHTER LEVEN PROGRAMMA

 €̶ ̶1̶7̶9̶

€ 97,- 


 • kick-off sessie
 • 5 modules met meer dan 20 lessen 
 • Uitgebreide werkboeken, e-boeken en video’s 
 • Lessen van gastexperts 
 • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep 
 • Mailcontact gedurende het programma. 
 • Een heel jaar toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie 

 

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW.


Ben je er klaar voor om jouw obsessie &  schuldgevoelens rondom eten los te laten en  en eindelijk weer te genieten van je leven?

 

Veelgestelde vragen