Home » Werk met mij

IN ALLE TRAJECTEN STAAT DE LICHTER LEVEN METHODE CENTRAAL

De Lichter Leven methode® bestaat uit een holistische aanpak waarbij we naar de fysieke, sociale, mentale en emotionele factoren kijken die invloed hebben op  jouw (eet)gedrag en welbevinden.

 

ONLINE PROGRAMMA

 

Een zelfstandig en op eigen tempo te doorlopen programma in een online academie. Je gaat (minimaal) 10 weken aan de slag met een leerprogramma in de Lichter Leven academie 

 


 'Ik heb heel veel kennis op gedaan over hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft. Toch confronterend hoe zeer ik de signalen al jaren negeer / genegeerd hebt. Ik luister nu veel meer naar wanneer ik honger heb en wanneer niet. Ik heb nu zoveel meer rust!'

– SharonGROEPSCOACHING

In januari 2022 kun je in een kleine groep 20 weken aan de slag met het online Lichter Leven programma.

 

Tijdens deze 20 weken vinden er online coachsessies plaats met mij, waarin je al je vragen mag stellen en extra tools van mij ontvangt om meer grip te krijgen op je eetgedrag.

 


Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer begrijp WAAROM ik steeds naar eten greep. Ik heb geleerd om meer te luisteren naar mijn lichaam. Ik vond de opdrachten heel leerzaam maar ook soms behoorlijk confronterend. Het was echt fijn om op zo’n positieve manier met aan mezelf en aan mijn leefstijl te werken.'

Dianne


PERSOONLIJKE COACHING

 

Door middel van een-op- een coachsessies (online of bij mijn in de praktijk) gaan we samen intensief aan de slag met het herstellen van je verstoorde relatie met eten en jezelf. 

 


Voor mij was het feit dat jij een ervaringsdeskundige bent erg waardevol. Het is moeilijk om tips, opdrachten en adviezen aan te nemen, maar omdat ik wist dat jij in dezelfde schoenen hebt gestaan lukte het mij om de adviezen aan te nemen.  Ik voelde me begrepen, alleen dat al, ontzettend fijn!! We hebben zelfs kunnen lachen om bepaalde herkenbare situaties. Erg betrokken ook buiten de consulten om.  Ook al staat er geen consult gepland, Altijd paraat om adviezen te geven.

- Izzy


eetcoach, voedingscoach, intuïtief eten coach, toegepaste psycholoog

STOP MET VECHTEN TEGEN JEZELF!

 

 

  • Je leert dat je niet TEGEN je lichaam moet vechten, maar er meer naar moet gaan luisteren.

 

  • Je leert dat je niet TEGEN je gedachtes moet vechten, maar alleen maar hoeft te begrijpen waarom ze er zijn.

 

  • Je leert dat je niet TEGEN je emoties moet vechten of deze moet weg-eten, maar ze moet leren voelen, begrijpen en accepteren.

 

Met als resultaat een fijne relatie met eten en jezelf en daarmee ook een Lichter Leven