Kies jouw manier om aan de slag te gaan met het creëren van een fijne relatie met eten & jezelf

EETVRIJHEID & VITALITEIT

 

 

In alle trajecten staat de Lichter Leven methode® centraal. De Lichter Leven methode® bestaat uit een holistische aanpak waarbij we kijken naar de fysieke, sociale, mentale en emotionele factoren die invloed hebben op jouw (eet)gedrag en welbevinden. 

 

Zowel de 1-op-1 coaching als het online programma zijn gericht op het herstel van de relatie met eten, het ontwikkelen van zelfcompassie & zelfacceptatie, het verbeteren van je eigenwaarde & lichaamsbeeld. Je leert omgaan met en weerbaarder worden voor verleidingen en tegenslagen in het leven. Alles met als doel een lichter leven te creëren.

 

Online programma

Doorloop op eigen tempo het een online programma, waarin je stap voor stap aan de slag gaat met het ontwikkelen van een fijne relatie met eten & jezelf. Je krijgt inzicht in waar jouw verstoord eetgedrag en zelfbeeld vandaan komt en gaat aan de slag met concrete oefeningen, opdrachten en tools om dit te doorbreken.


 'Ik heb heel veel kennis op gedaan over hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft. Toch confronterend hoe zeer ik de signalen al jaren negeer / genegeerd heb. Ik luister nu veel meer naar wanneer ik honger heb en wanneer niet. Ik heb nu zoveel meer rust!'


– Sharon


Persoonlijke coaching

Door middel van een-op-een coachsessies (online, bij mij in de praktijk of lekker wandelend in de natuur), gaan we samen intensief aan de slag met het herstellen van je verstoorde relatie met eten en jezelf. 


Voor mij was het feit dat jij een ervaringsdeskundige bent erg waardevol. 
Het is moeilijk om tips, opdrachten en adviezen aan te nemen, maar omdat ik wist dat jij in dezelfde schoenen hebt gestaan lukte het mij om de adviezen aan te nemen.  Ik voelde me begrepen, alleen dat al, ontzettend fijn!! We hebben zelfs kunnen lachen om bepaalde herkenbare situaties. Erg betrokken ook buiten de consulten om.  Ook al staat er geen consult gepland, Altijd paraat om adviezen te geven.

- Izzy