Helaas is er op dit moment een cliëntenstop t/m april. Je kunt je wel al vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor het Lichter Leven programma.

Home » Gratis inspiratie » Gratis e-book

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kan geven is een liefdevolle relatie met je lichaam en met jezelf! Vind je niet!?

 

Daarom heb ik een mooi e-book geschreven waarin je leert jezelf en je lichaam weer te waarderen. Want als jij jezelf de moeite waard vindt, ook al beschouw je jezelf niet als een echte schoonheid, kan je niets gebeuren! Want als jij jezelf echt de moeite waard vindt, zul je ook goed voor jezelf zorgen.

 

Als afvallen je levensmissie is of is geweest, ben je misschien het contact met je lichaam en de waardering voor je lichaam kwijtgeraakt. Je lichaamsbeeld is vertroebeld door de invloed van externe factoren.

 

Dit boek is bedoeld om jouw beeld dat je van jezelf hebt, weer helder te krijgen. Om je lichaam weer te waarderen zoals het is.

 

Dit e-book is helemaal GRATIS, omdat ik vind dat iedereen een liefdevolle relatie met zichzelf verdiend. Zeker in deze turbulente tijd is een extra portie liefde, waardering en steun voor elkaar zeer welkom.

 

Dus deze is van mij voor jou!

 

Ik hoop dat ik je met dit e-book kan inspireren om je lichaam weer te waarderen, respecteren en te accepteren. Want het is gewoon een geweldig mooi lichaam!

 

                                           *Ik geef Lieke Coaching toestemming om mijn naam en e-mailadres in haar e-mailprogramma te ontvangen

 

Vind je het leuk om als blijk van waardering ook iets terug te doen, dan mag dat natuurlijk altijd! Dingen die je zou kunnen doen:

✧ Mij volgen via Facebook en Instagram 

✧ Reageer, like of deel een bericht van mij op Facebook en/of Instagram 

✧ Of mij gewoon even laten weten wat je van het e-book vindt

Dit hoeft niet, maar mag wel