Helaas is er op dit moment een cliƫntenstop tot halverwege mei. Je kunt je wel al vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor het Lichter Leven programma.

Home » Aanbod

Op basis van mijn eigen ervaring met het hebben van een 'eetgevecht' en mijn kennis over voeding en gedragsverandering, heb ik de Lichter Leven methode ontwikkeld. 

 

Met de Lichter leven methode help ik jou inzicht te krijgen in waar jouw (verstoord) eetgedrag vandaan komt en gaan we aan de slag met het aanpakken van die OORZAAK. 

 

Veel voedingscoaches, diëtisten en afslankcoaches richten zich enkel op het aanpakken van het symptoom: het eetgedrag zelf. Dit zorgt vaak voor een nog groter gevecht, want je kunt nog zo hard je best doen om je eetgedrag te veranderen, maar als de oorzaak van dit eetgedrag niet wordt aangepakt is het vaak een verloren strijd. Met als resultaat teleurstelling, schuldgevoelens en schaamte.

 

Afvallen staat niet centraal in de Lichter Leven methode, maar de ervaring is wel dat veel mensen tijdens en/of na het volgen van een traject toch afvallen.

 

  Door aan de slag te gaan met de Lichter Leven methode, ga je de oorzaak van jou (verstoord) eetgedrag aanpakken. Je leert dat je niet TEGEN jezelf moet vechten, maar juist MET en VOOR jezelf. 

   

  • Je leert dat je niet TEGEN je lichaam moet vechten, maar er meer naar moet gaan luisteren.
  • Je leert dat je niet TEGEN je gedachtes moet vechten, maar alleen maar hoeft te begrijpen waarom ze er zijn.
  • Je leert dat je niet TEGEN je emoties moest vechten of deze moet weg-eten, maar ze moet leren voelen, begrijpen en accepteren.

   

  Met als resultaat een fijne relatie met eten en jezelf en daarmee ook een Lichter Leven

   

  Wil je aan de slag met de Lichter Leven methode? 


  ONLINE LICHTER LEVEN PROGRAMMA

   

  OPTIE 1: Een zelfstandig te doorlopen Lichter Leven programma in een online academie. 

   

  Je gaat 10 weken lang aan de slag met een leerprogramma in de Lichter Leven academie en krijgt online support van mij en de community.   LICHTER LEVEN COACHTRAJECT

   

  Een een-op-een coachtraject Waarin we samen aan de slag gaan met de lichter leven methode.

   

  Je krijgt een uitgebreid intakegesprek en 6 coachsessies van 45 minuten + toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie en online community. 


  Meer weten?