Home » Aanbod

Op basis van mijn eigen ervaring met het hebben van een 'eetgevecht' en mijn kennis over voeding en gedragsverandering, heb ik de Lichter Leven methode ontwikkeld. 

 

Met de Lichter leven methode help ik jou inzicht te krijgen in waar jouw (verstoord) eetgedrag vandaan komt en gaan we aan de slag met het aanpakken van die OORZAAK. 

 

Veel voedingscoaches, diëtisten en afslankcoaches richten zich enkel op het aanpakken van het symptoom: het eetgedrag zelf. Dit zorgt vaak voor een nog groter gevecht, want je kunt nog zo hard je best doen om je eetgedrag te veranderen, maar als de oorzaak van dit eetgedrag niet wordt aangepakt is het vaak een verloren strijd. Met als resultaat teleurstelling, schaamte en schuldgevoelens.

 

Afvallen staat niet centraal in de Lichter Leven methode, want je kunt nog zoveel (en zo vaak) gewicht verliezen, maar als jouw relatie met eten en vooral met jezelf niet oké is, dan heb je daar HE-LE-MAAL NIKS AAN! Want het gevecht blijft en het gewichtsverlies is tijdelijk. De ervaring is wel dat veel mensen tijdens en/of na het volgen van een traject toch afvallen.

 

   

   

  Door aan de slag te gaan met de Lichter Leven methode, ga je de oorzaak van jou (verstoord) eetgedrag aanpakken. Je leert dat je niet TEGEN jezelf moet vechten, maar juist MET en VOOR jezelf. 

   

  • Je leert dat je niet TEGEN je lichaam moet vechten, maar er meer naar moet gaan luisteren.
  • Je leert dat je niet TEGEN je gedachtes moet vechten, maar alleen maar hoeft te begrijpen waarom ze er zijn.
  • Je leert dat je niet TEGEN je emoties moest vechten of deze moet weg-eten, maar ze moet leren voelen, begrijpen en accepteren.

   

  Met als resultaat een fijne relatie met eten en jezelf en daarmee ook een Lichter Leven

   

  Wil je aan de slag met de Lichter Leven methode? 


  ONLINE LICHTER LEVEN PROGRAMMA

  € 97,-*

  Een zelfstandig te doorlopen Lichter Leven programma in een online academie. Je gaat (minimaal) 10 weken lang aan de slag met een leerprogramma in de Lichter Leven academie en krijgt online support van mij en de community. 

   

  • 5 modules met lessen waarin je inzicht krijgt in waar je verstoord eetgedrag vandaan komt en hoe je die oorzaak kunt aanpakken

   

  • Uitgebreide werkboeken, e-boeken en video's met informatie, opdrachten en praktische tools.

  • Lessen van gastexperts waarin we diepen induiken in verschillende thema's.

  • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep waarin je vragen kunt stellen aan mij en ervaringen kunt delen met anderen.

  • Daarnaast mag je mij mailen met je vragen. Ik zorg dat je hier van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur reactie op ontvangt.

  • Een heel jaar toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie zodat je het programma op je eigen tempo kunt doorlopen

  • Een-op-een coaching is tegen een meerprijs los bij te boeken.

   

  Meer weten? 

  * Omdat het Lichter Leven programma nieuw is, start ik met een pilotronde. Wanneer je het programma doorloopt, vraag ik je tussendoor en aan het einde om feedback over hoe je de verschillende modules en het programma ervaren hebt en welke resultaten je behaald hebt. Daarom start ik met een beperkt aantal deelnemers die nu mee kunnen doen voor een bijzondere prijs.


  LICHTER LEVEN COACHTRAJECT

  € 430,-

   

  Een een-op-een coachtraject Waarin we samen aan de slag gaan met de lichter leven methode. Je krijgt een uitgebreid intakegesprek en 6 coachsessies van 45 minuten + toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie en online community. 

   

  • We start met een uitgebreid intakegesprek van 60-90 minuten bij mij in de praktijk of online. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een vragenlijst zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie.

   

  • Vervolgens heb je  6 coachsessies van 45 minuten. In deze sessies gaan we aan de slag met de oorzaak van jouw verstoord eetgedrag aan te pakken. Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies. 

  • Tijdens het traject kun je via Whatsapp of mail tussendoor je vragen te stellen. Ik wil voorkomen dat je tussen onze coachsessie vast komt te zitten. Je mag mij dus inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt wilt.

  • Een heel jaar toegang tot de inhoud van de Lichter Leven academie. Je gaat aan de slag met de verschillende modules en daarbij horende informatie, opdrachten en praktische tools.

  • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep waarin je vragen kunt stellen aan mij en ervaringen kunt delen met anderen.

  • VOL! (verwachting september 2021)

   

  Schrijf je in op de wachtlijst