Sinds 2018 schrijf ik over eetgedrag, vitaliteit, zingeving en alles wat met het leven te maken heeft.

 

Ik schrijf over kleine en grote levenskwesties, over het veranderen van eetgedrag, over het creëren van een lichter leven en over mijn eigen struggles in het leven. Ik geef tips en tools, maar bied geen kant-en-klare oplossingen, want die bestaan niet. Niets is zwart-wit en wat voor de een werkt, hoeft niet voor jou te werken. 

 

Mijn doel is om je aan het denken te zetten, meerdere kanten van een verhaal te laten zien en vooral dingen in twijfel te trekken. Niets in het leven is zeker en hoewel dat ontzettend eng is, vind ik dat ook ontzettend mooi!

 

Daarnaast vind ik het ook mooi om wat meer kwetsbaarheid en openheid in de wereld te brengen. Om de dingen te benoemen waar we allemaal zo nu en dan mee worstelen. Om taboes open te breken en bespiegelingen te delen over kleine en grote levensvragen.

 

Bovendien richt ik mij niet alleen op het positieve, aangezien dat slechts een half leven is. Het gaat naar mijn idee vooral om proberen zo goed mogelijk om te gaan met zowel de donkere als de lichte kant van het leven. Juist in de schaduw vindt de meeste groei plaats. 

 


Publicaties

 

Eetgedrag & vitaliteit 

 

Persoonlijke bespiegelingen
www.liekevancann.nl