Home » Mijn verhaal

Hoi, ik ben Lieke van Cann-


Ik begrijp EXACT hoe jij je voelt!

Ik weet als geen ander hoe het is om zowel mentaal als fysiek niet lekker in je vel te zitten. Jarenlang heb ik zelf een gevecht gevoerd met voeding. Ik was in mijn hoofd constant bezig met afvallen. Ik had het gevoel dat niemand begreep waar ik doorheen ging.

 

Ik ben niet altijd even lief geweest voor mijn lichaam. Van mezelf uithongeren tot het hebben van eetbuien, ik heb het allemaal ervaren. Ik ging van het ene uiterste naar het andere. Alles wat ik wilde was een BALANS vinden in het eten en me comfortabel te voelen in mijn eigen lichaam. 

 

Klinkt dit bekend? Verlies dan niet de hoop! Er is een uitweg. De alles-of-niets-achtbaan waar je nu in zit kan worden gestopt.

 

Het heeft mij meer dan 10 jaar gekost om mijn gezonde balans te vinden, omdat ik dacht het alleen te kunnen oplossen. Toen ik eenmaal door had wat voor mij werkt, was het opeens niet meer zo ingewikkeld. Nu heb ik een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik voel mij energiek, zit lekker in mijn vel en geniet van het leven. Dit gun ik jou ook!


Ben jij klaar om uit die achtbaan te stappen, om het gevecht los te laten? Ik ben er om je te helpen. Je staat er niet alleen voor.

 

Lieke van Cann: Sportief, eigenwijs, doorzetter, rustig, gefocust, reislustig, integer en bescheiden

Mijn achtergrond: 

  • Toegepaste Psychologie
  • Master Sociologie
  • BGN Gewichtsconsulent 

Hiermee ben ik een allround coach.