Home » Mijn verhaal

Lieke van Cann: Sportief, eigenwijs, doorzetter, rustig, gefocust, reislustig, integer en bescheiden

 

Mijn achtergrond: 

  • Toegepaste Psychologie
  • Master Sociologie
  • BGN Gewichtsconsulent 

Hiermee ben ik een allround coach.

Hoi, ik ben Lieke van Cann-


Ik begrijp EXACT hoe jij je voelt!

Ik weet als geen ander hoe het is om zowel mentaal als fysiek niet lekker in je vel te zitten. Je voelt je ontmoedigd. Je bent moe. Je bent gefrustreerd. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Je bent er klaar mee!

Jarenlang heb ik dit gevecht zelf gevoerd. Ik had het gevoel dat niemand begreep waar ik doorheen ging. Ik ben niet altijd even lief geweest voor mijn lichaam. Van mezelf uithongeren tot het hebben van eetbuien, ik heb het allemaal ervaren. Ik ging van het ene uiterste naar het andere. Alles wat ik wilde was een BALANS vinden in het eten en me comfortabel te voelen in mijn eigen lichaam. Mijn gevecht met eten was echter niet de oorzaak, het was puur een symptoom; een fysieke uiting van een mentaal gevecht.

 

Klinkt dit bekend? Verlies dan niet de hoop! Er is een uitweg. De alles-of-niets-achtbaan waar je nu in zit kan worden gestopt.

 

Het heeft mij meer dan 10 jaar gekost om mijn gezonde balans te vinden, omdat ik dacht het alleen te kunnen oplossen. Toen ik eenmaal door had wat voor mij werkt, was het opeens niet meer zo ingewikkeld. Nu heb ik een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik voel mij energiek, zit lekker in mijn vel en geniet van het leven. Dit gun ik jou ook!


Ben jij klaar om uit die achtbaan te stappen, om het gevecht los te laten? Ik ben er om je te laten zien hoe en om je te helpen. Je staat er niet alleen voor.