Home » Aanbod » Persoonlijke coaching

Lichter Leven coachtraject

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Ik weet dat jij op zoek bent naar de magische oplossing. Een pil die alles op kan lossen. Dat is waar ik althans heel lang naar verlangd heb. Maar helaas kan ik jou die niet geven, want die magische pil bestaat niet. Wat ik jou wel kan geven is waardevolle inzichten in waar jouw (verstoord) eetgedrag vandaan komt, vertrouwen en heel vooral veel BEGRIP!

 

Ik wil graag die iemand voor je zijn die ik in mijn eigen proces ontzettend gemist heb. Iemand die begrijpt wat je voelt. Iemand die jou niet veroordeelt voor wat je denkt en doet. Iemand die jouw pijn kent en deze samen met jou wil dragen. Zodat jij weer even de ruimte hebt om te ademen.

 

Het coachtraject is geschikt voor jou als...

 

 • Je een verstoorde relatie met eten hebt. (Bijvoorbeeld: je bent de hele dag met (niet) eten bezig, je hebt last van oncontroleerbare snaai- of eetbuien, je ervaart veel schaamte, angst of schuldgevoelens rondom eten, je bent obsessief bezig met je gewicht, enz.)

 • Je tussen wal en schip valt. Bij een diëtiste of voedingsdeskundige ben je niet op je plek, want eten is niet het probleem en voedingsadvies of een eetschema is dus niet de oplossing. Maar tegelijkertijd is je gevecht met eten niet zodanig ´ernstig´ dat er sprake is van een eetstoornis. Echter ervaar je wel dagelijks een slopend eetgevecht. 
 • Je behoefte aan begrip hebt! Behoefte aan iemand die begrijpt wat je voelt. Iemand die jou niet veroordeelt voor wat je denkt en doet. Iemand die jouw pijn kent en deze samen met jou wil dragen. Zodat jij weer even de ruimte hebt om te ademen.
 • Je weer een licht en vitaal leven wilt leiden, waarin eten en je gewicht niet meer je keuzes en leven bepalen. Een leven waarin je weer kan genieten van bijvoorbeeld sociale gelegenheden, dagje zwemmen met je kinderen en etentjes met vrienden en familie. 

Wat houdt het coachtraject in?

 

Tijdens het een-op-een coachtraject gaan we samen aan de slag gaan met de Lichter Leven methode. 

 • We starten met een uitgebreid intakegesprek van 60-90 minuten bij mij in de praktijk of online. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een vragenlijst zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie.

 

 • Vervolgens krijg je  6 of 12 coachsessies van 45 minuten (afhankelijk welk pakket je kiest).In deze sessies gaan we aan de slag met de oorzaak van jouw verstoord eetgedrag aan te pakken. 

 • Tijdens het traject kun je via Whatsapp tussendoor je vragen te stellen. Ik wil voorkomen dat je tussen onze coachsessie vast komt te zitten. Je mag mij dus inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt wilt.

 • Je krijgt daarnaast een heel jaar toegang tot de inhoud van het online Lichter Leven programma. Je gaat aan de slag met de verschillende modules en daarbij horende informatie, opdrachten en praktische tools.

 • Ook krijg je levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep waarin je vragen kunt stellen aan mij en ervaringen kunt delen met anderen.

'Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Lieke Coaching. In totale openheid en positieve energie het traject doorlopen. Tijdens het traject ben ik mij vooral bewust geworden van de vele eetregels die ik had. Ook de opdrachten hebben mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eetgedrag. Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer rust hebt gekregen in mijn relatie met eten. Ik heb de controle veel meer los kunnen laten en kan weer vertrouwen op mijn eigen gevoel! Door dit traject heb ik goede inzichten verkregen en geleerd om dit toe te passen in het dagelijks leven. Zo dankbaar voor deze ervaring!'

- Cynthia

 

'Een luisterend oor, het kwijt kunnen van mijn verhaal en een stukje wegnemen van de last van m’n schouders. Accepteren dat er moeilijkheden zijn en weer leren mezelf te waarderen. Dankzij jouw hulp heb ik mijn rust, motivatie en voeding weer kunnen oppakken. Fijn om vooruitgang te boeken na een moeilijke periode. Mindset is everything. Enorm bedankt voor de fijne coaching.'

 

– Suzanne


Klaar om samen met mij aan de slag te gaan?

 


 COACHTRAJECT BASIS

Normaal  € 497,-

€ 430,-* 


 • Intakegesprek en 6 coachsessies 

 • Whatsapp contact gedurende het coachtraject.

 • Een heel jaar toegang tot de inhoud van het online Lichter Leven programma.
 • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep


 COACHTRAJECT INTENSIEF

Normaal  € 740,-

€ 640,-* 


 • Intakegesprek en 12 coachsessies 

 • Whatsapp contact gedurende het coachtraject.

 • Een heel jaar toegang tot de inhoud van het online Lichter Leven programma.
 • Levenslang toegang tot de besloten Lichter Leven facebookgroep.

* Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

LET OP!! Nog maar 2 coachplekken beschikbaar!


Vrijblijvend kennismaken


Tijdens dit coachtraject gaan we samen een commitment aan. We gaan samen op reis en daarom vind ik het belangrijk om eerst te ontdekken of wij een match zijn.

 

Wat zijn jouw verlangens, behoeftes en verwachtingen? En komt dit overeen met wat ik jou kan bieden? Voel jij je prettig en veilig bij mij als jouw coach? En kan jij je vinden in de visie van waaruit ik werk? 

 

Dit zijn vragen die ik eerst samen met jou wil ontdekken. Daarom wil ik eerst een vrijblijvend kennismakingsgeprek met je inplannen. 

 

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER. IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP OM EEN AFPRAAK IN TE PLANNEN.

 

'Wow, wat voelt dat goed. Net alsof de zon weer schijnt vanbinnen. Yes, ik mag er zijn. Eindelijk!'

– Vera

 

Samenvatting

Wat?

 

1-op-1 coaching

Intake 60-90 minuten

6/12 coachsessies van 45 minuten 

 

Hoelang?

 

Gemiddeld duurt een coachtraject 3 á 4 maanden (met elke 2 weken een coachingsgesprek).

 

Waar?

 

Online of in mijn praktijk in Herkenbosch (Midden-Limburg)

 

Investering?

 

Nu tijdelijk

Basis € 430,-

Intensief € 640,-