Helaas is er op dit moment een cliƫntenstop t/m april. Je kunt je wel al vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor het Lichter Leven programma.

Home » Lieke » Mijn verhaal

Ik begrijp EXACT hoe jij je voelt!

Ik weet hoe het is om zowel mentaal als fysiek niet lekker in je vel te zitten. Jarenlang heb ik een gevecht gevoerd met voeding. Ik was in mijn hoofd constant bezig met afvallen. Ik had het gevoel dat niemand begreep waar ik doorheen ging.

 

Ik ben niet altijd even lief geweest voor mijn lichaam. Van mezelf uithongeren tot het hebben van eetbuien, ik heb het allemaal ervaren. Ik ging van het ene uiterste naar het andere. Alles wat ik wilde was BALANS vinden in het eten en me comfortabel voelen in mijn eigen lichaam. 

 

Het heeft mij meer dan 10 jaar gekost om het balanceren onder de knie te krijgen, omdat ik dacht het alleen te kunnen oplossen. Echter, toen ik eenmaal door had wat voor mij werkt, was het opeens niet meer zo ingewikkeld. Het enige wat ik heb gedaan is het veranderen van mijn doel. In plaats van afvallen, heb ik mijn focus verlegt naar mentaal, emotioneel en fysiek lekker in mijn vel zitten. Die mindshift is mijn redding geweest. Nu heb ik een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik voel mij energiek, zit lekker in mijn vel en geniet van het leven. Dit gun ik jou ook!


Ben jij er klaar voor om het gevecht los te laten? Ik ben er om je te helpen. Je staat er niet alleen voor.