Home » Recepten » Pasta met zalm

Pasta met zalm

Gepubliceerd op 8 februari 2019 14:15

Heb jij weinig zin en tijd om te koken, maar wil je toch een lekkere en voedzame maaltijd op tafel zetten? Dan moet je dit recept zeker eens proberen. Deze pasta met zalm en spinazie is binnen en half uurtje klaar en heel gemakkelijk om te maken (recept uit het boek 'eet als een atleet'). 

 

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

♡ 150 gram verse zalm
♡ 125 gram volkoren pasta
♡ 250 gram champignons
♡ 1 ui
♡ 100 gram cherry tomaatjes
♡ 100 gram verse spinazie
♡ 10 ml olijfolie (voor in te bakken)
♡ Peper 

 

 

 

Wat moet je doen?

♡ Snijd de zalm in stukjes en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking

♡ Bak de zalm, voeg de champignons en ui toe en bak even mee

♡ Giet de pasta af en voeg deze toe aan de zalm en champignons

♡ Breng op smaak met peper

♡ Bak het geheel nog 3 minuten en voeg als laatste de cherrytomaten toe

♡ Leg op elk bord een laagje spinazie van vijftig gram en serveer de pasta hierop

 

Voedingswaarde p.p. 

± 656 kcal
± 62,7 gram koolhydraten
± 24,1 gram vet
± 44,8 gram eiwit


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.