Linzen curryschotel

Gepubliceerd op 24 januari 2020 om 08:00

Elke woensdag plaats ik op Facebook en Instagram #favorietenmetlieke. Hierin deel ik producten die ik tegenkom in de supermarkt waarvan IK vind dat ze een ‘gezondere keuze’ zijn. Afgelopen woensdag deelde ik de linzen curryschotel van HAK met jullie.

 

Ik ben voorstander om zo min mogelijk gebruik te maken van pakjes en zakjes, omdat deze producten vaak veel onnodige toevoegingen hebben. Maar de bonenschotels van Hak en ook die van Freshona (Lidl) en All Seasons (Aldi) bevatten vrijwel geen onnodige toevoegingen. Ik vind deze dus best een goed alternatief voor af en toe. 

 

Het leek mij leuk om eens te laten zien wat ik kook als ik voor een 'makkelijke maaltijd' kies. Nee, het is niet de meest gezonde optie, maar wel lekker om af en toe te eten. 

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

  • 400 gram roerbakgroente (gewoon uit een zakje)
  • Curryschotel van HAK, LIDL of ALDI
  • 1 el olijfolie
  • 400 gram kipfilet

 

Wat moet je doen?

  • Bak de kipfilet in een wokpan met een beetje olijfolie gaar.

  • Voeg vervolgens de roerbakgroente toe en bak even kort mee.

  • Voeg tenslotte de inhoud van de curryschotel toe en warm het geheel op.

 

Voedingswaarden:

± Lekkere kcal
± Verrukkelijke koolhydraten
± Heerlijk smeuïg vet
± Smaakvol eiwit


Wil je op de hoogte blijven? Volg Lieke Coaching dan via Instagram hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en tips. Ook kun je me vinden op Facebook 

 

Deel je een foto op social media? Vergeet mij dan niet te taggen met @LiekeCoaching of @liekecoaching.nl. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.