Pittige kip salade

Gepubliceerd op 27 september 2019 om 14:02

 

Het is weer vrijdag!!!!!!! De afgelopen week was een enorme chaos (lees: rommeltje) wat betreft mijn voedingspatroon. Oorzaak: moeite met het oppakken van het ritme na de vakantie, geen boodschappen meer gedaan en en niet goed voorbereid zijn. Foei Lieke!

 

Ik had vanmiddag tijdens de lunch behoefte aan wat extra vitamientjes, maar wilde er niet te veel moeite voor doen. Deze salade met pittige kip was het resultaat. Het is een echt gevalletje 'volume voedsel'. Laag in calorieën, voedzaam en hoog in volume (veel!!). Ideaal voor wanneer je wilt afvallen (of een paar vakantiekilo's kwijt wilt)

Wat heb je nodig (voor 1 persoon) ?

♡ 75 gram sla 
♡ 1/2 komkommer
♡ 1 rode paprika 
♡ 70 gram zoetzure augurk 
♡ 1 appel 

♡ 150 gram pittige kipreepjes

*Ik doe zelf nooit dressing door mijn salades want vind het zonder vaak lekkerder. Maar je kunt er natuurlijk voor kiezen om er wel iets van dressing doorheen te doen. Let er dan wel op dat de voedingswaarde van de salade dan verandert.

 

Wat moet je doen?

♡ Doe de sla in een saladekom 

♡ Snijd de komkommer, paprika, augurk en appel in kleine stukjes en voeg dit bij de sla.

♡ Voeg tenslotte ook de kipreepjes toe en je salade is klaar!

 

Voedingswaarde:

± 332 kcal
± 30,6 gram koolhydraten
± 4,4 gram vet
± 40,1 gram eiwit


Wil je op de hoogte blijven? Volg Lieke Coaching dan via Instagram (username @liekevcann) hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en tips. Ook kun je me vinden op Facebook (username @LiekeCoaching)

 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet te taggen met @LiekeCoaching of @liekevcann en #vretenvrijdag te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.