Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Inspiratie » Jouw januari

Jouw januari

 

Jouw december gaat door als Jouw januari!

 

Omdat januari nu eenmaal de maand is van de goede voornemens, wil ik je ook graag in januari blijven ondersteunen. Ik wil namelijk graag voorkomen dat jij ook in de valkuil van lijnen, diëten, afzien en calorieën tellen gaat vallen. Want wees eens eerlijk, heeft dat ooit echt voor je gewerkt? 

Want hoewel je misschien best wel eens wat bent afgevallen door te lijnen of extreem veel te gaan sporten, heb je dat waarschijnlijk niet ´volgehouden´ en dat is ook niet zo gek. Want het feit dat je het moet volhouden zegt eigenlijk al genoeg. Iets volhouden is alleen nodig als je iets doet wat je niet leuk vindt en wat niet bij je past. Anders zou je het niet vol hoeven houden, maar zou je het gewoon doen. Wanneer heb jij voor het laatst een spannende serie op wilskracht uitgekeken? En wanneer heb jij voor het laatst gezegd dat het best vol te houden is om je boek uit te lezen? Precies, zelden of nooit! Die dingen doe je omdat je het leuk vindt, je er energie van krijgt of ervan geniet. En lijnen, diëten en calorieën tellen is gewoon niet leuk, je krijgt er al helemaal geen energie van en genieten staat ook niet bepaald centraal.

 

Als werkgroep Psychologie van Eetgedrag waar ik sinds kort onderdeel van uitmaak, hebben we daarom besloten om ook in januari jou te blijven ondersteunen. Daarom wordt ´Jouw december´ nu ´Jouw januari´. In een besloten facebookgroep (waar inmiddels al meer dan 400 mensen lid van zijn) ontvang je de hele maand januari gratis en geheel vrijblijvend tips, trucs, inspirerende opdrachten, heerlijke recepten en nog veel meer. Alles om te voorkomen dat jij het idee krijgt, dat je dan toch maar weer aan het volgende dieet moet gaan beginnen.


Hoe fijn zou het zijn als jij komend jaar minder streng voor jezelf kan zijn? Dat je aan het einde van 2021 terug kunt kijken op een jaar waarin je de strijd rondom eten hebt losgelaten en trots bent op hoe jij voor jezelf hebt gezorgd?

 

Kun jij wel een steuntje in de rug of wat extra inspiratie gebruiken? Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan!

 

  *Ik geef Lieke Coaching toestemming om mijn naam en e-mailadres in haar e-mailprogramma te ontvangen

 

Als opwarmertje kun je alvast deze 5 tips lezen over hoe je de draad weer oppakt na de feestdagen