Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Inspiratie » Blog » [VIDEO] 15 kleine aanpassingen voor gewichtsverlies & gezondheidswinst

[VIDEO] 15 kleine aanpassingen voor gewichtsverlies & gezondheidswinst

Gepubliceerd op 19 december 2019 om 07:27

Wanneer je wilt afvallen of gezonder wilt eten, is het belangrijk om het simpel te houden. Vaak denken mensen dat je alleen gezonder kunt gaan leven door hele grote veranderen te maken. Maar kleine aanpassingen maken vaak al een enorm verschil. Je hoeft dingen niet ingewikkeld te maken, je hoeft geen tijdrovende maaltijden te maken of allemaal superfoods aan te schaffen.

In deze video deel ik 15 kleine aanpassingen die je kunt maken in je eetpatroon:

 

De laatste tijd ben ik een beetje aan het experimenteren met het plaatsen van video's naast de reguliere blogs. De videokwaliteit is op dit moment nog heel slecht omdat ik met mijn telefoon film. Ik ben aan het overwegen om een camera aan te schaffen, maar voor mij is het dan wel waardevol om te weten of jij mijn video's leuk vindt om te kijken. Zou je daarom onderstaande poll voor mij in willen vullen of een reactie willen achter laten?

Zijn de video's een meerwaarde voor jou? of lees je liever blogs?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.