Home » Inspiratie » Blog » Wie jarig is, trakteert!

Wie jarig is, trakteert!

Gepubliceerd op 1 november 2018 om 11:48

Het is alweer één jaar geleden dat ik bij de Kamer van Koophandel binnenliep om mij als ZZP´er in te schrijven. Eerlijk gezegd wist ik toen nog helemaal niet wat ik precies wilde gaan doen. Iets met voeding, leefstijl, misschien wel personal trainer? Ik wist niet eens hoe ik mijn bedrijf zou noemen. Ter plekke improviseerde ik en werd het 'Lieke van Cann Coaching Sport Voeding & Lifestyle' (gelukkig heb ik die later aangepast!). Het enige wat ik wel zeker wist, was dat ik mijn ervaring met voeding en mijn passie voor sport wilde delen. Ik wilde mensen coachen, inspireren en motiveren. Laten zien en ervaren dat een gezonde levensstijl niet saai is en dat het geen strijd hoeft te zijn. 

1 jaar!!

Nu zijn we één jaar verder en heeft Lieke Coaching steeds meer vorm gekregen. Het is nog steeds een ´work in progress´ en dat zal altijd zo blijven. Ik leer elke dag weer bij. Het schrijven en plaatsen van blogs en berichten op social media zorgt ervoor dat ik op onderzoek uit ga, dat ik weer met mijn neus de boeken in duik. Ik ben nooit uitgeleerd en dat vind ik ontzettend leuk.

 

Maar het meeste leer ik van de mensen die ik begeleid. Ieder met zijn eigen doel, zijn eigen achtergrond en zijn eigen struggles. Elk mens is anders en hoewel velen hetzelfde doel hebben, is de weg er naar toe vaak heel verschillend. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander totaal niet. En gues what…ik heb ook geen kant en klare antwoorden of oplossingen klaarliggen. Dat is juist het mooie; samen op onderzoek uitgaan, samen ontdekken wat wél werkt.

 

Make every step count

Dat de eerste stappen van iets nieuws het moeilijkste zijn, geldt voor vrijwel iedereen en op alle vlakken. Zo ook bij mij. Ik zou liegen als ik zeg dat het afgelopen jaar alleen maar rozengeur en maneschijn is geweest. Ik heb mezelf minstens 10.000 keer afgevraagd waar ik aan begonnen ben. Onzeker of ik wel de juiste keuze heb gemaakt, bang dat het een groot fiasco wordt, angst om te falen. Maar tegelijkertijd ben ik blij dat ik de stap heb genomen.

 

Wat maakt die eerste stappen nou zo moeilijk? Is het de angst voor het nieuwe, het onbekende? De angst om verkeerde stappen te zetten? De angst om het ‘veilige’ los te laten? Of is het de onzekerheid over je eigen kunnen? Ik denk dat het een combinatie van dit alles is.

Maar het mooie van die eerste stap is, dat het je ook heel veel mooie dingen kan opleveren. Ik zie het elke keer weer gebeuren in mijn praktijk. Het is voor de meeste mensen een grote stap om contact met mij op te nemen en om vervolgens ook daadwerkelijk een afspraak te maken. Maar als ze die stap eenmaal hebben gezet, gebeuren er mooie dingen. Met elke stap die ze vervolgens zetten, komen ze dichter bij hun doel. Soms worden er sprongen voorwaarts gemaakt, soms doen we een stapje terug. Echter, elke stap is waardevol.

 

Mijn traktatie

Ik heb het afgelopen jaar veel stappen gezet, letterlijk (want sinds vorig jaar een overactieve pup in huis) en figuurlijk. Ik heb daarnaast al veel mensen mogen begeleiden bij hun stappen op weg naar een gezonde leefstijl. Ik hoop in de toekomst met Lieke Coaching nog velen te mogen begeleiden, coachen, inspireren en motiveren. Zodat ik, andersom, ook geïnspireerd en gemotiveerd word om een nog betere coach en persoon te worden.

 

Over stappen zetten gesproken… laat dat nou net mijn traktatie zijn. De héle maand november krijg je namelijk een activity tracker CADEAU bij:

De activity tracker houdt niet alleen je stappen bij, maar beschikt nog over diverse andere handige functionaliteiten:

  • Hartslagmeter
  • Slaapindicator
  • Calorieënteller
  • Herkennen van activiteiten
  • Ontvangen van meldingen van je telefoon
  • Bluetooth-verbinding

 

Ik heb zin om samen met jou te vieren dat Lieke Coaching 1 jaar bestaat. Ben jij bereidt om letterlijk en figuurlijk de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken? Meld je dan nu aan voor een voedingsadvies of voedingstraject en profiteer van deze mooie traktatie!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.