Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Inspiratie » Blog » FOOD-FIT-FUN PROGRAMMA: In 12 weken naar een gezonde leefstijl

FOOD-FIT-FUN PROGRAMMA: In 12 weken naar een gezonde leefstijl

Gepubliceerd op 13 april 2018 om 16:49

De zomer komt er aan!! Dit betekent dat eventuele winterkilo’s er weer af mogen. Daarom start Lieke Coaching in samenwerking met Vita Allegra op 28 mei met een FOOD-FIT-FUN programma. Gedurende 12 weken word je zowel individueel als in groepsverband gecoacht in een blijvend gezonde leefstijl. Je krijgt begeleiding op het gebied van voeding en je wordt uitgedaagd om meer te gaan bewegen.

Belangrijk:

Afvallen gaat niet enkel over kilo’s verliezen. Het gaat bovenal over lekker in je vel zitten, over geluk en het hebben van plezier. Daarom voegen we een spelcomponent toe. Gedurende 12 weken kun jij punten verzamelen door te sporten, gezond te eten, en groepsleden te inspireren en motiveren. Diegene die de meeste punten verzamelt, wint een vervolgtraject t.w.v. € 80.Wat kun je verwachten?

In groepsverband ga je met maximaal 6-8 personen een traject van 12 weken in, waarbij je 3 individuele coaching gesprekken krijgt in combinatie met 4 groepsbijeenkomsten.

  • Individuele coaching: Persoonlijk intakegesprek, voedingsplan en 2 vervolgconsulten. 
  • Groepsbijeenkomsten: Informatie over gezonde voeding, leefstijl en mindset + delen van ervaringen, elkaar motiveren, inspireren en ondersteunen. 
  • Metingen: Elke bijeenkomst en individueel coaching gesprek is een meetmoment (gewicht, vet%, spier%, BMI en BMR).
  • Besloten Facebookpagina/WhatsApp groep: Een groep waarin je elkaar kunt motiveren, inspireren, steunen en uitdagen.Voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan het programma, zolang je maar gemotiveerd bent om 12 weken lang in een groep aan jouw persoonlijk doel te werken. Het programma is erop gericht dat je niet alleen resultaat behaalt maar ook kennis opdoet over gezonde voeding. Door de intensieve coaching, ga jij je doelen nu zeker behalen! Dus heb je zin om er 12 weken helemaal voor te gaan en het maximale uit jezelf te halen? Twijfel niet, meld je nu HIER aan!Wanneer?

Op maandag 28 mei om 19:30 uur vindt de eerste groepsbijeenkomst plaats. Wil je vooraf meer informatie ontvangen over het programma? Kom dan dinsdag 8 mei om 20:15 uur naar de informatiebijeenkomst (geheel vrijblijvend).Waar?

De informatieavond en groepsbijeenkomsten vinden plaats bij Vita Allegra:

Boshotel Vlodrop
Boslaan 1
6063 NN VLODROP

 

De individuele coaching gesprekken vinden plaats bij Lieke Coaching:

Bizpoint Roermond
Productieweg 1
6045 JC ROERMONDKosten

Deelname aan het programma kost je eenmalig € 160,-*. Hiervoor krijg je:

  • Persoonlijke intake
  • Op maat gemaakt voedingsplan
  • Lichaamsmetingen
  • 4 groepsbijeenkomsten
  • 3 individuele coaching sessies
  • RESULTAAT EN GEZELLIGHEID!

 

* Dit programma wordt in veel gevallen grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. HIER vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vergoeden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.