Gevulde paprika

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 08:01

Weer een lekker, makkelijk en voedzaam recept! Gevulde paprika's met tonijn en gesmolten kaas.

Wat heb je nodig voor 2 personen ?

  • 3 paprika's 
  • 2 blikjes tonijn op waterbasis
  • 3 el hüttenkäse
  • 100 gram komkommer in blokjes gesneden
  • 1 rode ui klein gesneden
  • 1 el honing
  • 1 el mosterd
  • 1 el dille
  • 1 el citroensap
  • Geraspte  (30+) kaas
  • Peper en zout
  • Olijfolie

 

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 220 graden

  • Snij de paprika's doormidden en haal de binnenkant leeg. Leg ze vervolgens op een bakplaat met bakpapier en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Doe ze vervolgens voor ongeveer 20 minuten in de oven.

  • Voor de vulling meng je de overige ingrediënten (behalve de kaas) door elkaar in een kom. 

  • Haal de paprika's na ongeveer 20 minuten uit de oven en vul ze vervolgens met het tonijnmengsel en bestrooi met kaas. Zet ze vervolgens voor ongeveer 5 minuten in de oven. Er blijft waarschijnlijk nog wat van het tonijnmengsel over. Ik doe hier nog wat extra komkommer doorheen en eet het als 'salade' erbij. 

 

Eet smakelijk!

 

Voedingswaarde:

± Lekkere kcal
± Verrukkelijke koolhydraten
± Heerlijk smeuïg vet
± Smaakvol eiwit


Wil je op de hoogte blijven? Volg Lieke Coaching dan via Instagram hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en tips. Ook kun je me vinden op Facebook 

 

Deel je een foto op social media? Vergeet mij dan niet te taggen met @LiekeCoaching of @liekecoaching.nl. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.