Arretjescake (maar dan anders)

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 06:00

Het ziet eruit als Arretjescake, maar dat is het niet. Deze repen zijn gemaakt van chocolade, pindakaas en rijstwafels. Heerlijk!

 

Wat heb je nodig?

  • 25 gram meergranen rijstwafels
  • 25 gram volkorenmeel 
  • 50 gram chocolade (naar keuze)
  • 50 gram 100% pindakaas
  • 30 gram honing
  • Cakeblik of bakje van 10x20cm & bakpapier

 

Wat moet je doen?

  • Doe alvast het bakpapier in het cakeblik
  • Verkruimel de rijstwafels in een kom en voeg hier het volkorenmeel, de pindakaas en de honing aan toe.
  • Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
  • Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe aan het rijstwafelmengsel en roer alles goed door elkaar. 
  • Schep het geheel in het cakeblik/bakje en verdeel het over de bodem. Druk het vervolgens goed aan met de achterkant van een lepel
  • Zet minimaal 2 uur in de koelkast om hard te worden. 
  • Haal het uit de koelkast en snijd in blokken of repen.

 

Voedingswaarde:

± Lekkere kcal
± Verrukkelijke koolhydraten
± Heerlijk smeuïg vet
± Smaakvol eiwit


Wil je op de hoogte blijven? Volg Lieke Coaching dan via Instagram hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en tips. Ook kun je me vinden op Facebook 

 

Deel je een foto op social media? Vergeet mij dan niet te taggen met @LiekeCoaching of @liekecoaching.nl. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.