Home » Blog » Voeding & Leefstijl » Nu starten = korting pakken!!

Nu starten = korting pakken!!

Gepubliceerd op 13 november 2019 om 09:07

Wil jij graag afvallen zonder gevecht? Wil jij weer lekker in je vel zitten? Wil jij genieten van eten en de strijd met eten loslaten? Dan is NU het ideale moment om te starten met 1 van mijn trajecten. Waarom? Als je in dit jaar (2019) start, profiteer je van een dubbele vergoeding vanuit je aanvullende verzekering en is mijn coaching in sommige gevallen GRATIS!!

 

Klinkt te mooi om waar te zijn hè, maar toch is het echt waar. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn coaching in veel gevallen deels of volledig vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Je hoeft dus niet je eigen risico aan te spreken als je kiest voor voedingscoaching.

 

Verzekeringen vergoeden per kalenderjaar. Daarom is het nu extra interessant om een van mijn voedingstrajecten te volgen. Als je komende maand start met een traject, dan kom je zowel dit jaar als volgend jaar in aanmerking voor vergoeding. Daardoor kan het zomaar zijn dat mijn coaching gratis is, of in ieder geval spot goedkoop is.

 

Ben je bijvoorbeeld aanvullend verzekerd bij Ohra, ONVZ, VGZ, Univé of Delta Loyd (om maar een paar voorbeelden te noemen), dan krijg je zowel dit kalenderjaar als komend kalenderjaar minimaal 200 euro vergoed en is het voedingstraject (375 euro) gewoon gratis. Dat betekent ruim 5 maanden gratis coaching in de vorm van 8 consulten van 30 minuten, een intake en adviesgesprek van elk 90 minuten en een uitgebreid voedingsplan!

 

Dat lijkt mij de overweging waard om NU te starten met een van mijn trajecten. Check via deze link wat jouw verzekering per kalenderjaar aan vergoeding geeft. Misschien kun jij ook wel geheel gratis of in ieder geval voor heel weinig geld, coaching krijgen en werken aan een gezond gewicht en een gezonde relatie met eten!

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog twijfels? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.