Pasta met tonijn, spinazie en geitenkaas

Gepubliceerd op 27 februari 2020 om 19:34

Heb jij weinig zin en tijd om te koken, maar wil je toch een lekkere en voedzame maaltijd op tafel zetten? Dan moet je dit recept zeker eens proberen. Deze pasta met tonijn, geitenkaas en spinazie is binnen een half uurtje klaar en heel gemakkelijk om te maken 

 

Wat heb je nodig (voor 2 porties)?

♡ 60 gram volkoren pasta
♡ 300 gram tonijn (op waterbasis)
♡ 70 gram geitenkaas
♡ 250 gram kastanje champignons
♡ 1 ui
♡ 1 teentje knoflook
♡ 250 gram cherry tomaatjes in partjes
♡ 400 gram gehakte spinazie
♡ 10 ml olijfolie (voor in te bakken)
♡ Peper 

Wat moet je doen?

♡ Kook in de de pasta zoals beschreven op de verpakking.

♡ Snijd de knoflook, ui en champignons in kleine stukjes en bak dit in een pan met een beetje olijfolie. 

♡ Voeg vervolgens de spinazie en geitenkaas toe en warm het geheel op. 

♡ Giet de pasta af en voeg dit samen met de tonijn toe aan het spinaziemengsel. 

♡ Breng op smaak met peper

♡ Verdeel over twee borden en maak het af met de cherry tomaatjes.

 

Voedingswaarden per portie:

± 498 kcal
± 40,1 gram koolhydraten
± 13 gram vet
± 51,5 gram eiwit


Wil je op de hoogte blijven? Volg Lieke Coaching dan via Instagram (@liekecoaching.nl) hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en tips. Ook kun je me vinden op Facebook (@LiekeCoaching)

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet te taggen met @LiekeCoaching of @liekecoaching.nl en #vretenvrijdag te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.