Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag als gevolg van levenslang lijnen en diƫten (of na herstel van een eetstoornis) en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Bijeenkomst: mindset, voeding & training

Bijeenkomst: mindset, voeding & training


Op 23 februari organiseren Lieke Coaching en I-TRAIL een bijeenkomst over het creeëren van een sterke mindset.  

 

Mindset & Training

Wil jij meer uit je training halen? Heb je moeite met het bereiken van je doelstellingen? Overwin je het grootste obstakel? Overwin jouw wil….Iedereen is tot heel veel in staat. Ook jij bent tot heel veel in staat, veel meer dan je denkt. Maar hoe kan je wel jouw doelen bereiken? Heb je je wel eens afgevraagd WAAROM jij je fysieke doelstelling wilt behalen? Wat is jouw drijfveer?
Door de juiste focus kan jij jouw doelen wel bereiken. Met kleine stappen en door de juiste keuzes te maken, kom je steeds dichter bij jouw doelstelling. Welke dat ook is

 

Mindset & Voeding
Afvallen gaat niet over eten! Afvallen gaat over zelf verantwoordelijkheid nemen, zelf keuzes maken en zelf willen veranderen. Afvallen doe je voor jezelf, omdat je wilt veranderen, omdat je wilt groeien, omdat jij je goed wilt voelen. Daarom gaat het tijdens de bijeenkomst niet over HOE je kunt afvallen, maar over het WAAROM van afvallen. Het ‘hoe’ is namelijk heel simpel: je moet minder eten dan je verbruikt. Het ‘waarom’ is wat jou gaat motiveren om het ‘hoe’ toe te passen. Je leert dat afvallen niet primair over kilo’s gaat, maar over gezondheid en geluk. Dat het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een gezonde levensstijl echt geen hel is. Het is een kwestie van een goede balans vinden en het diëten los te laten. Hoe?... nee, waarom!!

 

Wanneer?

Vrijdag 23 februari
van 19:30 tot 21:30


Waar?

Trainingsclub I-TRAIL
Heinsbergerweg 170
6045 CE Roermond

 

Kosten?

De kosten voor deze bijeenkomst zijn €7,50 p.p. (te voldoen bij aanvang van de bijeenkomst)

 

Powered by i-trail en Lieke Coaching. (www.i-trail.nl & www.liekecoaching.nl)


Meer informatie of wil jij je inschrijven?