Home » Aanbod » Voedingstraject

Voedingstraject 

Wat kun je verwachten?

  • Voedingsadvies
  • Coaching gericht op het verbeteren van je relatie met voeding 
  • Inzicht in WAAROM je eet
  • Inzicht in je eetgedrag 
  • Tools om je eetgedrag te veranderen
  • Leren loslaten van de dieetregels en restricties 

 

Wil je kennis over voeding en inzicht in je eetpatroon, maar wil je daarnaast ook werken aan een gezondere relatie met eten? Wil je het mentale gevecht met eten loslaten? Wil je genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen? Wil je meer inzicht in je eetgewoontes en je valkuilen en leren hoe je daar beter mee om kunt gaan? Dan is dit traject geschikt voor jou.

 

Hoe ziet het traject eruit?

 

Intakegesprek

(± 60-90 minuten)

De huidige situatie wordt besproken: voedings- en beweegpatroon en levensstijl. Ook gaan we in op jouw doel(en). Samen stellen we een plan van aanpak op waarin we stap voor stap toewerken naar jouw doel. Tijdens dit gesprek voeren we een lichaamsmeting uit.

 

Adviesgesprek

(± 60-90 minuten)

Op basis van jouw gegevens maak ik een persoonlijk plan. Dit plan gaan we tijdens het adviesgesprek bespreken. Je krijgt informatie over wat een gezond eetpatroon inhoudt en hoe je dit kunt inpassen in je dagelijkse leven. Ook krijg je een aantal voorbeeldschema´s die je kunt gebruiken als inspiratie.

 

8 Vervolgconsulten 

(± 30 minuten)

Tijdens de vervolgconsulten kijken we naar je progressie en eventuele knelpunten. Je weet inmiddels hoe je moet eten, maar samen gaan we op zoek naar jouw unieke manier. Een manier die zonder gevecht vol te houden is. Om vooruitgang te monitoren worden tijdens de vervolgconsulten lichaamsmetingen uitgevoerd.

 

Voedingstraject aanvragen