Coaching en begeleiding voor volwassenen die worstelen met een verstoord eetpatroon/eetgedrag als gevolg van levenslang lijnen en diƫten (of na herstel van een eetstoornis) en een betere relatie met eten en vooral met zichzelf willen ontwikkelen.

Home » Coaching

Je kunt sterk zijn en toch hulp nodig hebben. Gelukkig zijn en het toch moeilijk hebben.

 

Ik ben van mening dat iedereen er baat bij heeft om af en toe naar een coach te gaan. Het beeld is nog altijd dat je alleen naar een coach, therapeut of psycholoog gaat als er echt iets serieus mis met je is. Maar dat is onzin!

 

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms is het gewoon even sj*t en dat is helemaal prima! Juist op die momenten kunnen we groeien en onszelf ontwikkelen. Soms zijn die momenten van korte duur en lost het zichzelf weer op,  soms kun je het gevoel hebben dat het blijft doorzeuren. Het gaat niet heel slecht, maar ook niet écht goed.

 

Juist op die momenten kan het helpen om in gesprek te gaan met een buitenstaander. Iemand die je uit die vicieuze cirkel kan trekken. Iemand die je helpt de chaos in je hoofd te ordenen, iemand die je kan laten zien dat het allemaal niet zo complex en zwaar is, maar juist heel simpel en luchtig.

 

Pijn hoort nu eenmaal bij het leven. Je kunt er tegen blijven vechten en het wegstoppen of je kunt het accepteren en gebruiken om te groeien. Als coach help ik je graag bij dat laatste.

 

Binnenkort meer over aanbod